2006. június 21.

Művészbejáró






Régi kedvencem Zorrótól és Dodontól a Művészbejáró flashes weboldala. Sajnos a galéria funkciók ma már nem érhetők el, de így is kellemes a kelléktárban felkapcsolni a tükör körüli izzókat, tölteni egy pohár bort és feltenni egy recsegő lemezt a gramofonra (nem elfelejteni kurblizni előtte!).

3 megjegyzés:

Peter Tikos írta...

Először a TV-ben láttam erről a boltról, és azt hiszem, nem sokkal ezután ismertem meg Zorrót. Aztán nem is tudtam, hogy ők csinálták ezt a nagyon faszányos honlapot, később esett csak le.
Kedvencem Toulouse-Lautrec a kirakatban.

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Köszönöm Dávidnak a linket és Péternek is az elismerő szavakat!
Sajnos a bolt gyakorlatilag megszűnt, ezért nem elérhetőek a galériák és ha jól láttam, a vetítőben sem fut már a Moulin Rouge Revu de ja vu-je... :(
Úgy tűnik, kis hazánkban még nem életképes egy olyan bolt, ahol Karády eredeti szipkáját vagy Latabár cilinderét árulják (nem parizer áron :))! Akik ezeket a kellékeket leginkább értékelték, azok a mai kisnyugdíjasok, és ha nem tartják magukat egy Medveczky Ilonának, kevés eséllyel lehetnek potenciális vevők egy ilyen helyen. Én nagyon sajnálom, varázslatos hely volt! (Annak azért örülök, hogy a honlap grafikája még üzemel! :))

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Gonoooosz!!! De jogos... :))