2007. április 17.

Brüsszel


Az fenti, Európa képregényesebb végének utcáin készült néhány fotó a családi fényképalbumból pottyant elő. Gondoltam, megosztom veletek.

9 megjegyzés:

zhal írta...

Jól tetted, hogy megosztottad, köszönet. Csodálkozás, hogy ilyen is van. Meg irígység a nyitottság, meg kreativitás, meg tolerancia... (viszonylagos) hiánya miatt - itthon.

Névtelen írta...

Uhhh

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Köszi a fotókat, valóban bámulatos! És akkor még a köztéri bronzszobrokról nem is szóltunk, mert hogy a képregényfiguráknak olyan is van Brüsszelben. :P
Gál Szilvi egyszer kölcsönadott egy hatalmas, 6-700 oldalas színes albumot, ami a volt munkahelyéről szól, a brüsszeli Képregény Múzeumról - egyszer neki állok már és elkezdem beszkennelni, a városról is vannak hasonlóan őrületes képek, arról nem is beszélve, hogy náluk még a szecesszió (a múzeum épülete) és a modern képregényfigurák is remekül megférnek egymás mellett. Itthon ezért már "sikítanának".

Névtelen írta...

Ja, mint a teheneknél. Közben meg a Rejtő sem tud szobrot kapni. Most olvastam íreknél J.Joyce napot tartanak, egész Dublin róla emlékezik meg, mindenféle programokkal. Ennyit erről.

Haragos írta...

Jó dolgukban nem tudják mit csináljanak!
Afrikában éheznek, ezek meg irka-firkákra szórják a pénzt!

zhal írta...

Hiányzik a szmájli.

Cserkuti írta...

Komolyan mondja.
:)

zhal írta...

Ha komolyan mondja, akkor:

Mindenhol éheznek, nem csak Afrikában. De most már tudom miért nincsenek itthon ilyen képregényes dolgok: még szerencse, hogy ilyen érzékeny nép a Magyar...

Átkozott Belgák! Átkozott képregény! Átkozott internet! Átkozott...

Éééés szegény Haragos! Tutkóra elosztogatta az utcán a pénzét és alig bírja fizetni az internet havidíjat...

Csacso írta...

Köszi a remek képeket! Jó látni, hogy ilyen is van. Persze a tegelők kezeit ott is el kellene törni. (Kicsit messze van ide) de egy képekkel alátámasztott élménybeszámolóra szívesen elmennék akár a kkk keretein belül! :)