2010. február 21.

Fantasyrajongók százezrei várják Futakit

Szűcs Gyula kedvenc pesti romkocsmájában faggatta Futaki Attilát, a Villámtolvaj rajzolóját, akiről az Index interjúban az is kiderül, hogy manapság már csak kávén él, valamint megtekinthetjük a képregény első hivatalos (egyelőre még félkész, színezés nélküli) oldalát is.



5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szűcs Gyula = a k.net nagypofájú Hamletje, ha ez esetleg néhány embernek eddig nem volna tiszta :)

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Na igen, először én is Hamletet írtam, csak nem tudtam, ez mennyire publikus, így javítottam. De akkor... :)

Egyébként gratula az interjúhoz, tetszett!

És persze Attilának is minden elismerésem, szép lett az oldal, sőt, örülök, hogy hozhatja a saját stílusát. Viszont színezéssel „belerondítani" szerintem sem kellene, ez így jó, ahogy van. :I

Cserkuti írta...

Gratulálok az interjú mindkét résztvevőjének!
Azért én elolvasnék egy kevésbé jólfésült, kevésbé píszí interjút az "igazi" Futakival. Lehetne mondjuk ez is, mielőtt meghúzták volna a szöveget a tengerentúlon. :))))

Haránt Artúr írta...

bírom ezt a megoldást amikor kvázi kikeményített formák találkoznak egy szrandzsás háttérrel.

az meg nemtom mennyire tudatos lépés, de ennél nekem kifejezetten tetszik, hogy nem túl fotóízűek, és sokkal inkább rajzosabban "aránytalanok" a figurák. ez utóbbi idézőjeles szót remélem nem érti senki félre. pont úgy értem, hogy annak ellenére, hogy nem hiperreál az oldal: minden tökre a helyén van. ezeket a "rejtett" torzításokat sztem nehezebb is megtalálni mint egy fotó utasutasításait 100%ban követni

grat!

Brazil írta...

szép munka.
Ahogy meg tudom itélni, abszolut tudatosan vannak eltúlozva az arányok. Az első képen kapásból hosszúnak tűnik a kar, de még épp egészséges mértékben. Ha rövidebb lenne, nem lenne az az érzésem, hogy a csórikám mindjárt kitör a képből. Így viszont elég elszántnak tűnik, ez volt a lényeg gondolom.

Ami még nagyon bejön, az az uccsó képen a matekozás a háttérrel. :)