2010. február 2.

HAKNI - RTL KLUB

Fritz Zoli páros karikatúrája

Haragos Péter rajzai

Péter: work in progress....

Az emo-imitátor képregényes

Aki hangra és (mozgó)képre is vágyik, az ide kattintva megnézheti az RTL KLUB Reggeli című műsorában vendégeskedő MKA tagokat (15:36-tól). (Később még jönnek a comic speechek is...)

8 megjegyzés:

Csacso írta...

Jó képek, köszi!
Fritz úr, maga megfiatalodott ezen a képen! Vagy az emos sminkje teszi? :D

Névtelen írta...

Ördög Nórit blokkolnám!
Ja, ez nem az a blog...

Bayer Antal írta...

Haragos művész úrtól eddig még csak madarakat és stilizált katonákat láttam, nagyon és kellemesen meglepett, hogy ilyen portékat is tud. Mindkét áldozatnak elképesztően jól eltalálta a tekintetét, gratulálok!
Megnéztem a felvételt is az RTL honlapján: hát, amit lehetett, kihoztátok a kérdésekból. Ez van...

zfritz írta...

Mostmár tudjuk, hogy mitől tűnnek fiatalnak az emo-sok, a fotózási szög kérem .... pedig csak a képregényt szerettem volna lefotózni magammal.

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

Csatlakozom Tónihoz – bár én régóta tudom, hogy Haragos kolléga karakterérzéke minden másban is zseniális, nem „csak" a madarakat találja el, de ezúttal azelőtt is kalapot emelek, hogy ilyen körülmények közt és a rendelkezésére álló idő alatt is ilyen sthólbucit kanyarintott! ;)

Bayer Antal írta...

Zorro: ez most a) poén volt, b) ennyire nem hasonlít szerinted a portré, vagy csak c) nem követed, hogy melyik színészt hogy hívják, és melyik tévében vezet reggeli műsort? (Ha meg a hölgyre gondoltál, még tovább bővíthetem a listát.)

Fehér Zoltán / Zorro de Bianco írta...

a)

Haragos írta...

Köszi Tóni!
Zorro, Te szemét! : )))))) Köszi!